Official Niverplast Partner

Ruytinx Packaging & Conveyor Solutions / Nieuws / Official Niverplast Partner

Ruytinx Packaging wordt officieel Niverplast partner

Ruytinx Packaging wordt officieel Niverplast partner

Met enige trots kunnen we u melden dat Ruytinx Packaging vanaf heden officieel partner is van Niverplast. Dit partnership houdt in dat Ruytinx Packaging onder andere zal instaan voor verkoop en service van Niverplast in de regio België, Luxemburg en Frankrijk. Het doel van dit partnership is een nog betere service te verlenen aan de klanten uit bovenvernoemde regio. Bent u op zoek naar een Niverplast machine of wenst u service op uw huidige machines? Ons jong, dynamisch, gemotiveerd team staat klaar om u verder te helpen. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen.