Flexibele robot palletisatie

Ruytinx Packaging & Conveyor Solutions / Nieuws / Flexibele robot palletisatie

Flexibele, modulaire, robotpalletisatie.

Flexibele, modulaire, robotpalletisatie.

Via deze weg geven we graag wat aandacht aan onze modulaire oplossing voor het stapelen van pallets. Onze robot palletisatie is zo opgebouwd dat er een vrij aantal te palletiseren lijnen en pallets te kiezen zijn en dit tot een maximum van vier lijnen per robot. Dankzij de modulaire bouw van de robotcel is het zeer eenvoudig om achteraf nog een extra lijn toe te voegen zonder al te grote ingrepen te doen. Het grote voordeel van deze standaard modulaire bouwvorm is dan ook niet verwonderlijk de eenvoud in opbouw en programmatie. Net omwille van deze eenvoud kan de prijs uiterst scherp gehouden worden en bekomen we zeer korte installatie- en doorlooptijden. De robotcel kan uitgevoerd worden met zowel Fanuc, motoman als ABB robots.

Stapelen van de pallets kan zeer basic uitgevoerd worden met een pallet op de grond tot zeer uitgebreid met automatische palletuitvoer, al dan niet gevolgd door een volautomaat wikkelaar.

Heeft u vragen over onze modulaire robotcel of wenst u graag wat meer informatie? aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.