Gedaan met folieslierten!

Ruytinx Packaging & Conveyor Solutions / Nieuws / Gedaan met folieslierten!

Gedaan met folieslierten!

Gedaan met folieslierten!

Gedaan met folieslierten die achter uw pallets aanslepen tijdens het transport.

Heeft u ook zo veel last van storingen in het volautomatisch pallettransport? Heeft u er al eens bij stilgestaan dat deze storingen zeer vaak het gevolg zijn van loshangende folieresten en slierten aan uw pallets?

Deze problemen zijn eenvoudig op te lossen. Een wikkelaar met heatsealing technologie zorgt er voor dat de folierest op het einde van de wikkelcyclus netjes tegen de pallet wordt gelast. U verkrijgt een 100% afgewerkte pallet die de kans op storingen door loshangende folieslierten tot nul herleid.

Onze technowrapp wikkelaars zijn standaard steeds voorzien van heatsealer. U weet waarom!

 

http://www.ruytinx.be/media/10077/technowrappruytinxhs.pdf